Wat

Walking Tree creëert op maat en geeft uitvoering aan leiderschap – en talentontwikkeling, persoonlijke groei, verandertrajecten, visie en strategie ontwikkeling. We coachen leiders (van de toekomst) en hun teams en zijn een positief kritische sparringpartner voor directies en management teams. Vertrekpunt is altijd: hoe haal je het beste uit jezelf en uit elkaar naar boven om dit te laten groeien!

Wij leveren totaalbegeleiding van leiders, teams en individuen en werken op vier niveaus:

  • Individuen: Wij faciliteren het stilstaan bij wat jou werkelijk beweegt. Wij werken met jouw talenten en mogelijkheden en dagen je uit dit in de wereld te zetten. 

  • Teams: wij verbinden mensen aan hun opdracht en aan het collectief. Wij bevorderen doelgerichte samenwerking en het samen leren. Wij creëren openheid en ruimte voor resultaat en ontwikkeling.

  • Organisatie:  Wij breken vastzittende patronen open en verkennen nieuwe mogelijkheden. Wij begeleiden veranderingen en gaan met de organisatie op zoek naar de juiste koers;

  • Leiders: Wij  dagen jou als leider uit het maximale uit jouw leiderschap te halen, te doen wat bij je past, je rol te pakken en vanuit je eigen stijl je team en organisatie te dienen.

Wij kiezen ervoor om ‘on spot’ leren te bevorderen en zullen zo dicht mogelijk aansluiten bij de praktijk van alledag. Dit betekent, dat we altijd samen kijken waar ‘werken met elkaar’ en ‘leren van elkaar’ onderdeel zijn van de programma’s die wij aanbieden.

Leadership Journey

Klik op bovenstaande afbeelding om deze te vergroten.

Daarnaast nemen wij ook de tijd met leiders en hun teams om langere tijd stil te staan bij wat er nodig is. Dit kan variëren van een reis, Lees meer over de reis, als ook events, waar we teamontwikkeling en duurzame aandacht voor goede doelen met elkaar verbinden.

WalkingTree BV

Berkelselaan 118A
3038 NA - Rotterdam
info@walkingtree.nl

Social Media


About us

Twitter stream